OVER ONS

Leveranciers van genetica, RA-SE Genetics en Danapig werken intensief samen met KI-Delanghe voor de continue verbetering van de productieresultaten van varkensbedrijven.

  • Met nakomelingen van KI-Delanghe bent u zeker van een homogene productie, zelfs onder de meest intensieve omstandigheden. Vruchtbare zeugenlijnen en marktgerichte berenlijnen staan garant voor een maximale efficiëntie voor de producent. KI-Delanghe levert deze genetica met de beste service en de hoogste gezondheidstatus. Afnemers van KI-Delanghe hebben eenvoudig toegang tot de beste genetica.

  • Een weldoordacht gezondheidsprogramma van KI-Delanghe en de hoge eisen gesteld aan de leveranciers maakt het mogelijk om altijd de hoogste gezondheidsstatus aan te bieden zonder compromissen.

©2016 Ki Centrum Delanghe Conterdijk 5, 8670 Koksijde (Wulpen) 

Dit is waar jouw tekst begint. Ja kan hier klikken en beginnen met typen. Aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci.